26.4.2024 - Ospravedlnenia a náhrady tréningov.

V prípade neúčasti na tréningu (platí pre kategórie 5, 4, 2-3) sa ospravedlňte vopred prosím. Ak by hráči z kategórie 5 nemohli sa zúčastniť tréningu so svojou kategóriou, môžu ísť na tréning so 4kou. Pošlite ale správu trénerovi vopred. To isté platí aj pre mladšie kategórie (4 a 2-3).

23.4.2024 - Suché tréningy pri Nepelu a šatňa.

Suché tréningy pred ľadom príp. po ľade budú bývať väčšinou pri vysúvacích schodoch zimného štadióna O.Nepelu. Ak by boli niekde inde, posielame info do skupiny. Doporučujeme rodičom, aby zaviedli svoje deti na miesto tréningu ak ich nezavedie tréner od vrátnice (ak by deti napr. meškali). Doporučujeme vhodné oblečenie (do konca apríla má byť chladno) a športovú obuv. Hokejky na suché tréningy pri štadióne nebudú potrebovať. Šatňa pravdepodobne dostaneme až polhodinu pred tréningom, takisto polhodinu po tréningu ju musíme odovzdať. Poprosíme vedúcich družstva alebo ich záastupcov, aby v čase suchého tréningu postrážili deťom výstroj vo vestibule zimného štadióna.

21.4.2024 - Rozpis tréningov na najbližšie obdobie.

Rozpis tréningov do konca mája by mal byť taký ako je na tento týždeň, nedeľné tréningy už v máji nebudú. Kontrolujte prosím vždy aktuálny rozpis tréningov. Ak by sa niečo menilo, dáme informáciu aj do wh-ap skupiny.

17.4.2024 - Posun hráčov v kategóriách.

Popri presune z ľadovej plochy Dúbravky na zimný štadión Ondreja Nepelu došlo aj k posune niektorých hráčov v jednotlivých kategóriách v celom klube. Aktuálne zoznamy hráčov nájdete v jednotlivých súpiskách. Viac o posune hráčov sme písali v emaili. Prosíme rodičov skontrolujte si číslo zápasového dresu pri svojom mene, ak ho tam nemáte, nahláste ho do 2.5.2024 vedúcemu družstva príslušnej kategórie.